contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Conopida Cu Maioneza

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

 

STA50210-0

 

 

1kg conopida

3 galbenusuri nefierte

1 galbenus fiert

200ml ulei

1 lingura mustar

1/2 zeama de la o lamaie

sare

piper

 

 

Se freaca cele 3 galbenusuri nefierte si galbenusul fiert cu cei 200 ml de ulei, lingura de mustar si zeama de lamaie si se face maioneza.

STA50170-1

Se desface conopida in buchetele si se curata de frunzulite.

STA50161-2

Se pune in apa clocotita cu sare sa fiarba 5 minute. Se scoate cu o paleta si se lasa la racit dupa care se taie patratele mici care se amesteca cu trei linguri de maioneza, sare si piper.

STA50198-3

Se pune pe platou sau castron si se orneaza.