contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Constantenii Sunt Alaturi De Sinistratii Din Nordul Tarii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Autoritatile locale din Constanta organizeaza o campanie de strangere de ajutoare pentru victimele inundatiilor si in acest sens au fost amenajate puncte de colectare in mai multe zone ale orasului.
Cei interesati  pot dona timp de o luna  haine, obiecte casnice si alimente neperisabile.
Corturile destinate strangerii de ajutoare au fost amplasate in urmatoarele zone:
- strada Traian, langa intrarea in Consiliul Judetean Constanta  - program 9.00-20.00
- bulevardul Tomis - in dreptul Teatrului National de Opera si Balet „Oleg Danovski”  - program 9.00-18.00 - bd. Mamaia nr. 331A -  in incinta Pavilionului Expozitional - program 10.00-20.00
O prima destinatie a ajutoarelor va fi judetul Suceava, acolo unde pagubele provocate de viituri sunt foarte ridicate, iar mii de oameni au ramas sub cerul liber.
In urma furiei apelor dezlantuite, mii de romani au fost nevoiti sa-si abandoneze locuintele, pierzand astfel tot ce au strans o viata .In ultimele zile, mai multi oameni  au pierit inecati ,iar alte cateva persoane sunt date disparute. Cele mai afectate  localitati sunt cele de pe malurile raului Siret, acolo unde apele au distrus,au "maturat" tot ce au gasit in cale . Toti cei  afectati de viituri au fost transportati in locuri special amenajate in camine culturale, scoli ,biserici si se asteapta montarea mai multor corturi de campanie .
Se stie ca romanii sunt solidari in momente grele si de aceea sper din tot sufletul ca si in aceasta perioada grea care ne afecteaza pe toti vom darui din putinul pe care il avem pentru cei nepastuiti.
CJC a deschis un cont pentru persoanele si societatile comerciale care doresc sa sprijine familiile sinistrate cu sume de bani: cont ROL BCR Constanta: RO12RNCB0114032057340019. La Medgidia se organizeaza in acest sens o actiune  de colectare de ajutoare pentru sinistrati  la Casa de Cultura a Sindicatelor.
Haideti sa - i ajutam impreuna si sa ne rugam pentru semenii nostri !!!


Articol recomandat de valentinaghidculinar.blogspot.com