contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Copane De Curcan La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Pentru 4 portii aveti nevoie de: 2 copane de curcan, care se taie in bucati groase), sare, piper macinat, 500 grame de ciuperci, 4 betigase de telina, 2 cepe, 3 linguri cu ulei de masline, 250 ml de vin alb, sec, 125 ml de supa de carne, 1/2 de lamaie, 4 catei de usturoi, 2 frunze de usturoi, 2 frunze dafin, 1/2 de lingurita cu oregano, 1/2 de lingurita cimbru, 1/2 de lingurita maghiran uscat si 4-5 rosii.

Se inlatura pielea de pe carne. Apoi copanele sunt sarate, se presara piper. Se curata morcovi, se spala si se taie in felii. Se spala telina, se taie in bucati, dupa aceasta se curata ceapa si se toaca in bucati mari.

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celisius, dupa care se prajesc bucatile de carne in putin ulei si incins, se adauga telina, morcovul si se cales pentru putin timp, se adauga supa si vinul. Se amesteca si se varsa intr-un vas termorezistent.

Lamaia se spala, se sterge, s etaie in felii si se adauga in mancare. Se curata usturoiul, se piseaza sis e varsa in mancare. Se adauga si dafinul si verdeata. Se acopera cu folie sau capac, se baga in cuptorul incalzit, si se lasa acolo pret de 1 ora si 30 de minute.

Dupa ce se scoate carnea, se mai poate adauga sare si piper. O portie are 410 kcal.



Articol recomandat de stildeviatasanatos.wordpress.com