contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cordon Bleu

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Un şniţel mai sofisticat şi, evident, mai bun.

Ce îţi trebuie pentru 6 porţii (poza 1)
- 3 piepturi mari dezosate de pui
- 500 gr de caşcaval
- 500 gr de şuncă presată (am folosit Sissi)
- 4 ouă
- făină, pesmet, condimente

Plan de lucru:
- se taie caşcavalul şi şunca presată în câte 12 felii dreptunghiulare (poza 2)
- tăiem carnea şi o batem ca pentru şniţel, iar apoi o condimentăm – sare, piper, delikat (poza 3)
- punem câte o felie de caşcaval şi de şuncă peste fiecare bucată de carne (poza 4). Rulăm (poza 5) şi prindem cu scobitori pe la capete (pozele 6 şi 7)
- pregătim făina, pesmetul şi cele 4 ouă bătute (poza 8 ). Luăm fiecare bucată de carne şi o dăm prin făină (poza 9), ou (poza 10) şi pesmet (poza 11)
- încingem mai mult ulei într-o tigaie şi prăjim la foc mic cordon bleu-l (pozele 12 şi 13), pentru a se pătrunde cât mai bine.
- le scoatem pe un şerveţel care are rolul de a absorbi grăsimea (poza 14)
- Poftă bună! (poza 15)

Timp de preparare: 60 de minute
Preţ: 8 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

poza 1 poza 2 poza 3 poza 4 poza 5 poza 6 poza 7 poza 8 poza 9 poza 10 poza 11 poza 12 poza 13 poza 14 poza 15