contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Costite Picante Cu Salata De Fasole

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


  Se intampla lucruri ciudate! Zic asta pentru ca de cand cu blogul asta toata familia a prins drag de bucatarie. Avantajul meu e clar! Am ajutoare de nadejde care muncesc cu drag alaturi de mine, uneori facand chiar exces de zel. In timp ce faceam prajitura postata ieri am pus la marinat niste costite. Si cand ma intrebam cu ce sa le asortez mi-a fost sugerata ideea, si nu numai. Sotul meu a facut o salata de fasole rosie, care ii si place mult pe deasupra. Nu numai ca a facut-o dar a iesit ca la carte. Iata ce a iesit din colaborarea asta, care sper sa fie de durata...
             Ingrediente:
         Pentru costite
                 -6 costite de porc(cam un kg),
                 -sare,
                 -piper,
                 -o lingra mustar iute,
                 -o lingurita boia dulce de ardei,
                 -o jumatate de lingurita boia iute(sau dupa cum doriti de iute),
                 -o lingurita cimbru,
                 -100 ml vin alb sec,
                 -un praf de scortisoara macinata,
         Salata
                -400 g fasole rosie din conserva,
                -2 cepe medii,
                -o legatura patrunjel verde,
                -sare,
                -piper negru macinat,
                -zeama de la o jumatate de lamaie,
                -2 linguri ulei de masline,
             Preparare:
     Costitele se spala  si se lasa la scurs iar restul ingredientelor, pentru costite, se amesteca transformandu-se intr-o marinada aromata. Se dau costitele prin compozitia aceasta si se lasa la marinat cateva ore bune. Apoi se dau la cuptor sau se pot face pe gratar, fiind, evident chiar mai bune. Cert e ca se rumenesc frumos cu amestecul asta oricum le-ati pregati.
  Din vreo 400 g fasole rosie (din conserva), doua cepe medii, o legatura de patrunjel verde, sare piper macinat ulei si zeama de lamaie dupa gust, o sa va iasa o salata grozava, care se asorteaza la fix cu costitele astea picante. Modul in care se prepara salata il gasiti aici.

Articol recomandat de teobucatar.blogspot.com