contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cosulete Cu Mozzarella

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Printre primele lucruri care imi vin in minte atunci cand ma gandesc la o zi calduroasa de vara sunt mancarurile usoare, lejere, rapid de preparat.
Astfel, mozzarella Granarolo, cu o textura fina, o aroma autentica si care iti inspira prospetime, a venit la fix in intampinarea gusturilor mele de “mofturoasa pe motiv de canicula”.
M-am incumetat chiar sa pun cuptorul la treaba, fiindca dupa ce am luat primele guri, mi-am spus ca merita sa o incerc si dincolo de cunoscuta salata caprese, asa ca am purces la a alcatui un fel de cuiburi cu ce mi s-a parut mai potrivit si m-am gandit apoi sa va provoc sa imi spuneti voi un ingredient cu care ati vrea ca eu sa alcatuiesc in curand o noua reteta cu mozzarella Granarolo.

Acum, dupa ce mi-am pus mintea pe bigudiuri cum sa combin ingredientele pentru cosulete, va propun sa va testati si voi creativitatea si sa incercati produsele Granarolo.

Dupa ce ati publicat pe blogul vostru reteta in care ati folosit un produs Granarolo, lasati link-ul intr-un comentariu la acest articol. Prin tragere la sorti, veti putea castiga doua mozzarella de 100g, o mozzarella 250g, o mozzarella 400g, o ricotta 250g, un mascarpone 250g si alte produse marca Granarolo. Concursul dureaza pana pe data de 8 septembrie, iar castigatorii vor fi anuntati in cel mult doua zile de la incheierea concursului.

Sa-nceapa distractia :-) !
Aflaţi mai multe »