contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cotlet De Berbecut Cu Verdeturi La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

INGREDIENTE:

cotlete de berbecut
rozmarin
cimbru
menta
sare
piper
3 catei de usturoi
ulei de masline
1 ceasca vin alb

PREPARARE:

Verdeturile le zdrobim in mojar impreuna cu un catel de usturoi, apoi le frecam cu sare si ulei de masline. Ungem cotlete de berbecut cu aceasta marinata, le punem intr-un vas cu capac, sau chiar o punga pe care o legam la gura si, le lasam minim 5 ore la frigider – eu le-am lasat o noapte la rece..

Punem cotlete marinate intr-un vas termorezistent. Le vom stropi cu ulei de masline si vin alb, saram si piperam, punem usturoi tocat, acoperim totul cu o folie de staniol si le dam la cuptor.

Le coacem la 200°C timp de o ora, apoi scoatem staniolul si le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti. Dupa 30 de minute de cand le punem in cuptor putem sa le intoarcem pe cealalata parte si sa mai punem cateva fire de verdeata, apoi punem staniolul la loc.

Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook


Articol recomandat de divainbucatarie.ro