contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cotlet De Porc Marinat La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Acest marinat pentru carne il folosesc foarte des, pentru ca ofera o nota aparte si un gust unicat carnii, deasemeni il folosesc la orice tip de carne si de fiecare data sunt multumita, dar la un gratar se potriveste de minune, nu mai spun multe doar ca este reteta mea preferata si de fiecare data cand gusta cineva un gratar marinat in felul asta, imi cere reteta ;) !
Ingrediente:
4 bucati cotlet de porc
7 linguri ulei de masline
4 linguri fish sause (cat pare de ciudat, dar si el are rolul sau in acest buchet aromat )
4 linguri sos de soia
1 lingura otet balsamic
1 lingura worcester sause
1 lingura boia de ardei
1/2 lingurita busuioc sau oregano uscat
2 catei de usturoi pasat
1/2 ceapa pasata
1 lingutira piper negru macinat
2 linguri maioneza
1 frunza mare de dafin rupta bucatele mici
sare dupa gust (gustati sosul obtinut pentru ca sosul de soia si de peste este deja sarat si s-ar putea sa nu mai necesite prea multa sare)
Mod de preparare:
Marinati carnea cel mai bine dicuseara sau cu 2,5 ore inainte sa o coaceti untr-un vas unde sa stea compact si bine unsa din toate partile cu acest sos aromat.
Coaceti carnea la 200 de grade C pana se rumeneste frumos ( se poate praji foarte bine si intr-o tigaie gril ).
Pofta buna !