contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cotlete In Piper Cu Salsa De Rosii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

_DSC4765

O reteta savuroasa de carne frageda, cu arome  fructate in acelasi timp, retea pregatita pe ultima suta de metri a verii. Gata in maxim douazeci de minute. Delicioasa.

4 cotlete de porc (cam 200 gr. per portie)

boabe de piper asortate

300 gr. rosii cherry (rosii si galbene)

2 piersici

o lamaie verde

menta tocata

sare, piper, zahar

ulei de masline

Intai pregatim salsa ca sa aiba timp ingredientele sa se impregneze de gust: taiem piersicile, scoatem samburii, pulpa o taiem cubulete. Amestecam cu rosiile cherry, deasupra stoarcem sucul de limetta, adaugam menta, ulei, asezonam cu sare, piper, zahar – toate dupa gust, bineinteles. Punem deoparte si lasam sa …se odihneasca nitel.

_DSC4739

Intre timp pregatim cotletele: le saram, presaram deasupra boabele de piper, incingem o tigaie cu doua linguri de ulei de masline si prajim carnea pe o parte si pe cealalta pana prinde o minunata culoare rumena.

Servim cele doua (carnea si salata) alaturi si ne bucuram de un gust fresh si de o silueta usoara. Sa ne fie de bine!