contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Coupelle Cu Crema

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


 multumiri laurei adamache si lissei
Pentru 6 coupelle :
50 g unt moale (eu am folosit margarina rama la cub )
50 g zahar pudra,
40 g faina,
1lg cacao,
1 albus si jumatate,
un varf cutit sare.

Am mixat bine untul si zaharul ,am pus faina ,cacao ,sare si albusul asa nebatut ,am amestecat pana a devenit o compozitie cremoasa.
Pe hartia de copt se traseaza doua cercuri de 12 cm diam si se pune din compozitie cate o lg care se intinde cat cercul facut ,se dau la cuptor 5 minute ,se cunosc cand sunt gata ca nu mai sunt umede deasupra,am copt cate doua deoarece trebuie luate repede din tava ca sa nu se intareasca.
Le luam cu paleta din tava si se pun pe dosul unui pahar ,se mai strang putin cu mana pentru forma ,apoi se lasa pana se racesc si cu grija se desprind de pahar .
Le-am umplut cu mousse de lamaie ramas de la tort,dar puteti sa le umpleti cu orice crema!



Articol recomandat de pasiunepentrubucatarie.blogspot.com