contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Courgette Carpaccio & Rosie Memorial Day

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




salut cu mult respect si caldura initiativa lui ivy,kopiaste ...to greek hospitality,de a comemora 40 zile ritualice de la trecerea in nefiinta a lui jules,alias rosie ,baking cake galore.
rosie a suferit un infarct de miocard si a trecut in nefiinta...
rest in piece,Rosie!
un rol primordial in prevenirea infarctului de miocard il are alimentatia noastra,de aceea ivy comemorat acest eveniment printr-un tur de retete dedicate lui rosie apartinind bloggerilor din toata lumea.de asemenea a postat o serie de articole despre alimentatia sanatoasa,va invit si pe voi sa le cititi,sunt foarte utile si interesante.
desi m-am angajat si eu in actiune,se pare ca am intirziat si public o reteta cit se poate de light in ultimul moment!

carpaccio de dovlecel cu rosii si feta

ingrediente:1 dovlecel,feliat foarte fin(cu curatitorul de legume),100 grame de feta ,farimitata,2 rosii,taiate cubulete fine sau felii,citeva frunze de menta,tocate,sucul unei lamii mici,2 linguri de ulei de masline,sare ,piper proaspat risnit.
peste feliutele de dovlecel insiruite asezam rosiile,brinza farimitata ,stropim cu lamiie ,ulei,sare ,piper si decoram cu menta tocata.servim rece-rece,eu am tot repetat experienta asta de cind sunt dovleceii,sper sa va faca placere!daca nu indragiti menta,puneti busuioc,sau marar,sau patrunjel ,oricum va avea un gust delicios!

enjoy!

Articol recomandat de alison-trials.blogspot.com