contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Covrigei

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Reteta este a Miculinei ,tot ce am incercat de la ea mi-au iesit foarte gustoase si bune .Nu e prima data cand ii fac dar sunt foarte buni nu te poti opri din mancat fac fata greu la copt .Vreau sa va spun ca forma o am tot de la Miculina .Te pup dulce si iti multumesc mult de tot
600 g faina
1 unt + 100 g untura
3 linguri smantana
1 lingura sare ( depinde si de branza care o puneti )
1 pachet praf de copt
150 g cascaval si 500 g branza de vaca
2 galbenusuri
chimen macinat (pentru aluat)
un ou pentru uns covrigeii
cascaval pentru presarat deasupra
Se amesteca toate se formeaza o bila, si se baga la frigider pana a doua zi.
Daca branza de vaca si cascavalul sunt prea grase, se mai adauga putina faina.Daca sunt mai uscate e ok.Si sarea trebuie avut grija, cata puneti, si in functie de branzeturi.
Se intinde o foaie cu ajutorul formei se fac covrigei .Se pregateste o tava tapetata cu hartie de copt ,se aseaza covrigei care se ung cu galbenus de ou si se presara cascaval .


Articol recomandat de undulcearomat.blogspot.com