contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Crap Cu ţelină La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
 Crapul poate fi preparat cel mai uşor la cuptor. Astfel:
  • 1 crap ( maxim 1,5 kg )
  • 1 tijă de ţelină
  • 600 g roşii cherry
  • 4 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceaşcă  cu vin alb
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde
  • mărar verde
Curăţăm peştele , spălăm în interior şi exterior cu sare, piper, zeammă de lămâie şi îl ungem cu puţin ulei.Se aşează în tava de copt , aşezăm de-a lungul peştelui ţelina şi roşiile . Turnăm vinul şi restul de ulei şi lăsăm la cuptor. Când este pătruns bine peştele îl scoatem , adăugăm  lămâie lângă el şi mâncăm.
Poftă bună!