contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cred Ca Ciorba De Legume

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Sa incercam.

Slide10

Cred ca a mers, numai nitel HTML sa stii si beep boop, astia nu is mai rai decat aia de la banca, aia dupa ce au schimbat interfata nu m-au mai lasat sa fac transfer intre conturi.

Asa, cu ciorbita, sa va spun, aveam chef de zama cu cartoafe, dar pentru ca precum o furnicuta am strans in congelator o droaie de legume, apai am pus din toate, ba mai mult, am avut si o arma secreta, zarzavat de supa facut de o firma din Valcea, este foarte bun, doar radacinoase, apa si sare, chiar face. Iertati domniile vostre poza dar e facuta in deplasare.

Slide8

Apropos de sarmalele Elenei, sa stii ca nu le-am mai pozat, sunt fix cu compozitia de data trecuta, tot cu untura de gasca, dar in plus le-am blagoslovit cu niste guanciale (asta am scris-o la misto apropos de denumiri, ii gusa de porc afumata si papricata si degustata).

Slide2

Slide6

Ca sa fac o lista cu ce a mers la zeama, in afara de borcanul de zarzavat, pai cam asa: ceapa, praz, ardei gras, ardei iute, morcov, telina, sare, piper, paprika afumata si, la final, tarhon. A da, fireste ca si cartofi, ca de cartofi aveam chef. Teoretic e supa, dar cum tarhonul a fost in otet cred ca e ciorba, nu stiu.

De post:

Slide9

De nepost, cu putina smantana:

Ciorba de legume

rororo