contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Crema De Anghinare Cu Spanac

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Alegeti pentru acest aperitiv o paine de calitate, usor crocanta sau biscuiti sarati.
Ingrediente
- 100 g anghinare marinate
- 300 g spanac tanar
- 1 catel usturoi
- 3 lingurite suc de lamaie
- 3 linguri  branza pecorino
- 2 lingurite patrunjel tocat
- 120 g ricotta
- 2 linguri ulei de masline, plus extra
- sare, piper
Mod de preparare
    Inabusiti spanacul( spalat )cu putina sare. Strecurati-l de apa si lasati-l sa se raceasca complet. Puneti anghinarele, usturoiul tocat, sucul de lamaie si patrunjelul in robotul de bucatarie si mixati bine. Adaugati spanacul si ricotta si pulsati din nou pana sunt bine amestecate. In timp ce robotul inca merge adaugati uleiul de masline, pana obtineti o crema omogena. Condimentati crema cu sare si piper, dupa gust, si serviti stropita cu ulei de masline.
comentarii