contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Crema De Broccoli

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Supa crema de broccoli este nelipsita din meniu atunci cand vorbim de un stil de viata sanatos. Broccoli contine Vitamina C, Vitamina A, acid folic, calciu si fibre. Toate acestea ajuta la controlul tensiunii arteriale si previn cancerul de colon. Eu am cumparat broccoli cu 10 lei/kg si este suficient pentru a pregati 3 portii generoase.
Supa crema de broccoli pe care v-o recomand azi se prepara foarte simplu, chiar si un necunoscator poate obtine un pranz delicios in doar cateva minte.La crema de broccoli puteti folosi si o parte din cotor, contine deasemenea nutrienti.
Aveti nevoie de broccoli, sare, ulei de masline, un catel de usturoi, sos de rosii.
Puneti un vas cu apa pe foc, adaugati sare si lasati pana ajunge la punctul de fierbere. Intre timp desfaceti broccoli in buchetele mici, pe care le adaugati cand apa clocoteste. Lasati sa se inmoaie bine (puteti incerca cu un cutit sa vedeti daca patrunde bine prin el) si opriti focul.
Scoateti bucatile de broccoli si puneti-le intr-un blender cu 1 polonic din "supa" in care l-ati fiert, o lingura ulei de masline, 1 catel de usturoi. Porniti blenderul si lasati pana cand broccoli este marunt marunt. Eu nu l-am facut chiar pasta, vreau sa simt si sa vad leguma atunci cand o mananc :)
Intr-o tigaie incinsa turnati putin sos de rosii cu o lingura ulei de masline si lasati aproximativ 30 de secunde-1 minut, amestecad. Puteti adauga dupa preferinte si niste cimbru. Realizati deasupra cremei un model frumos, lasandu-va imaginatia sa zburde. Pofta buna!