contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Crema De Cacao Sau Ciocolata Cu Gelatina

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Reteta Crema de cacao  cu gelatina

Reteta Crema de ciocolata  cu gelatina

 

Cantitatile ingredientelor sînt aceleasi ca si la „Crema de vanilie cu gelatina I adaugîndu-se 50 g cacao, cernuta neaparat prin sita de sîrma inoxidabila sau 100 g ciocolata  menaj, rasa prin razatoarea cu gauri mari.
Gelatina se înmoaie în 200 ml apa rece. Cacaua sau ciocolata se adauga în crema, numai dupa ce lighenasul s-a luat de pe vasul cu apa clocotita; se amesteca bine pîna cînd se omogenizeaza compozitia si, în rest, se continua ca si pentru crema de vanilie cu gelatina I.

Retete asemanatoare


Articol recomandat de retete-prajituri.net