contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Criza Din Aprilie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Cum bine stiti tin aici si calendarul crizelor Casandrei, ca netul vad ca le pastreaza, sunt putine scrise legat despre criza de epilepsie la caini.

Din decembrie nu mai crizase grav, azi noapte a tinut-o danga langa, ideea e ca in momentul in care a inceput sa se caste si sa se clatine i-am dat diazepam. A raspuns o perioada dupa care a luat-o de la capat, i-am marit doza (deci am indopat-o cu diazepam, o pastila jumate, dar nu i-am mai facut injectie).

Partea buna e ca nu a intrat in grand mal, partea ciudata e ca s-a comportat ca un caine cu clare probleme la mansarda (boala cerebrala s-a vazut). Adica repeta efectiv continuu o gestica de rutina, sarit la usa, dat din coada, mers la castron, cerut afara, in casa, culcat, dupa zece minute, jumatate de ora, o lua de la capat. E prima oara cand face asa, a tinut-o de la 1 noaptea pana pe la 8 dimineata cu bonus de bagat la colt cu capul, sarit sa muste fiinte invizibile, lins obsesiv, cazut pe jos.

Dar nu a intrat in grand mal cu o pastila si jumatate de diazepam. Dupa doua ore de somn se comporta normal.

Daca mai continui la jurnal (si continui, in strainatate toti posesorii de caini epileptici tin jurnale ca sa ajute alti stapani cu probleme) iese de o carte.

Desi a fost o parte buna ca nu a intrat in grand mal, e si o poarte proasta, am ochii sparti de somn.

rororo

Presentation1