contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Crocantele

articol scris de miha blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Avem nevoie de:
* 200 g aluat foietaj
* 1 galbenus
* susan
* sare mare
Aluatul il intindem pe masa, daca e prea gros il mai intindem putin cu sucitorul.
Cu rola zimtatata taiem fasii de 2 cm latime si lungime dupa preferinta.

Fiecare fasie o ungem cu galbenus desfacut cu putin lapte, presaram cu sare si susan. Apoi impletim fasiile, cate 2

sau cate 3.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc.


Nu e o reteta deosebita, dar este o idee pentru ceva de crontanit :)) in fata televizorului sau pentru o prezentare "mai altfel".
Se pot combina o fasie cu susan, una cu mac. Sau una cu mac, una cu cascaval. Dupa cum va doriti. :)



Articol recomandat de dulciurifeldefel.blogspot.com