contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Crosetand La 2013

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
 

Incep sa devin redundanta dorindu-mi pentru anul 2013….sanatate. Dar zau asa, este oare ceva mai pretios? Privind in urma imi dau seama ca 2012 a fost un an foarte bun, printre altele si pentru ca toti ai nostri au fost sanatosi. Pentru care lucru, ii dam multumire multa multa lui Doamne Doamne. Nici nu indraznesc macar sa am un gand de nemultumire pentru anul ce tocmai a trecut. Suntem bine, suntem sanatosi, avem ce ne trebuie, ii avem alaturi pe toti ai nostri. Ca bonus, yeeeeeeep!, am reusit sa slabesc si sa-mi recapat silueta de odinioara, lucru ce m-a facut foarte fericita. Asta oarecum m-a ajutat sa ma mai regasesc, sa ma simt din nou bine in pielea mea. 
Asadar pentru 2013 imi doresc sanatate si pace pentru noi si pentru toata lumea. Sa ne iubim, sa ne regasim…..
In primul rand, vreau sa ma tin de planificarile de curatenie, cat se poate sa nu raman in urma si sa nu ma aglomerez. Am acumulat multa oboseala si as vrea sa ma odihnesc mai mult. Asta, momentan, pare o utopie dar si asa, macar ca scop tot trebuie asezat acolo, la loc de cinste.
In al doilea rand, vreau mult mult de tot sa fac mai multe activitati cu ai mei fii, sa fim cat mai apropiati, sa le arat si sa ii invat multe lucruri. Vreau sa imi planific o gramada de activitati distractive, educative si cum distractia fara munca e imorala si ingrasa, vreau sa le dau sarcini in casa si sa fiu consecventa in a le cere sa le faca. Ok, si acum au mici sarcini, mai ales Andrei, dar nu sunt suficient de consecventa sa le cer sa le faca de fiecare data. Nu va ganditi ca Petrica e prea mic pentru asa ganduri, modelul lui frate-sau – vorba reclamei – “ii da aripi”. De pilda, Andrei are sarcina in fiecare zi cand venim de la gradinita sa se descalte si sa-si puna frumos papuceii in dulapior. Eu ii dadeam lui Andrei indicatii sa se descalte iar Petrica  se baga si el la executat, scapa urgent de papucii de casa, ii ducea la dulapior si era foarte mandru de asta incat nici nu mai indrazneam sa-i zic ca el nu trebuie sa se descalte, asteptam cinci minute dupa care il incaltam la loc.
Cam astea sunt gandurile mele, dupa cum vedeti, nu sunt prea ambitioasa, adevarul este ca eu cred ca prea multe proiectii si planuri de viitor nu ne lasa sa traim prezentul. Asa ca anul asta mi-am propus sa nu gandesc departe in viitor si sa fiu cat mai prezenta aici si acum pentru toti ai mei. Am citit de dimineata un cuvant foarte frumos pe blogul Irinei:
" Maine este prima pagina dintr-o carte cu 365 de file.Scrie o carte buna!"
(Brad Paisley)
Sooooo, prima fila e deja plinaaaaaaaa……….