contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Crumble Cu Ananas Si Caramel

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Crumble cu ananas si caramel 
Ingrediente:
120 g unt
200 g faina
100 g zahar
1 lingurita esenta de vanilie

Mod de preparare:

Untul se taie bucati si se pune la congelator pentru 5 minute. Intr-un bol sau robot de bucatarie se cerne faina, se adauga cubuletele de unt, zaharul si esenta si se mixeaza (eu am folosit mixerul de mana la care am atasat carligele ). Trebuie sa obtineti firimituri, nu un aluat.
In vase de ceramica se pun bucatile de ananas(eu va recomand sa le taiati in bucati mai mici decat sunt) si cate 2 linguri de sos caramel. Deasupra se pun firimituri, cam 2 linguri de firimituri. Se pun formele intr-o tava si se dau la cuptor pentru 30-35 minute sau pana cand s-au rumenit firimiturile.
Se servesc simple, cu sos de caramel, frisca batuta sau inghetata.