contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cu Bebelusul La Piept + Giveaway Boba

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

DSC_0705r

Se spune ca atunci cand ceri ceva din toata inima iar acel ceva este spre binele tau, Dumnezeu iti implineste dorinta. Eu n-am cerut altceva decat sa pot sa fac alegeri bune pentru sanatatea fizica si spirituala a fetitei mele si pot afirma cu mare recunostinta ca Dumnezeu m-a indrumat extraordinar pana in acest moment. Mi-a dat in cale oameni deosebiti fara de care nu as fi putut sa ma bucur acum de o viata implinita ca si parinte. Persoane minunate care mi-au vorbit despre miracolul nasterii naturale, despre frumusetea alaptarii, despre ascultarea instinctelor de mama, despre zambet si chibzuinta, despre dragoste si daruire. Am simtit ca stiu aceste lucruri dintotdeauna pentru ca, asa cum aveam sa aflu mai tarziu, asa am fost creati. Sa stim sa ascultam instinctul de parinte iubitor.

Printre alte asemenea subiecte care m-au interesat, am cautat sa ma documentez in privinta marsupiului perfect. Adica unul care sa nu imi faca doar mie viata mai usoara ci si copilului, neafectandu-i sanatatea. Asa am descoperit marsupiile SSC (soft structed carrier), care nu doar ca sunt foarte comode ci si ajuta la dezvoltarea armonioasa a bebelusului (vedeti aici diferenta dintre un marsupiu normal si unul de tip SSS si aici un articol foarte pertinent pe aceasta tema).

boba

In cele ce urmeaza nu am sa fac pledoarie pentru SSC si nici nu am sa va indemn sa cumparati doar un astfel de marsupiu si sa renuntati la carucior (de fapt continui sa vad utilitatea caruciorului mai ales ca si Anais prefera uneori sa stea in el), nu am sa va spun ca este mai benefic pentru relatia mama-bebelus, nu am sa va vand vorbe si sfaturi de care sunteti poate satule. Am sa va spun doar povestea mea si a obiectului care a facut ca legatura dintre mine si copilul meu sa fie mai puternica.

Nu stiu cum sunt alte mame insa eu daca stau cateva ore fara Anais devin agitata si nu contenesc sa ma gandesc la ea: oare ce face, oare se simte bine, oare nu plange etc. Asa ca atunci cand stau cu ea si trebuie sa mergem la plimbare vreau adesea sa o port langa mine ca sa o pot imbratisa si sa ii arat lumea din bratele mele. Sa o pot alapta chiar si atunci cand sunt la cumparaturi fara a fi nevoita sa ma opresc si sa caut un loc mai ascuns. Sa poata dormi pe pieptul meu fara a ma grabi acasa sa o culc. Sa doarma legnata de mersul meu si sa imi auda bataile inimii, sa stie ca e in siguranta. Sa imi poata cuprinde gatul si sa ma sarute ori de cate ori simte acest lucru. Sa stie ca mi-e draga si sa stiu ca ii sunt draga. Sa fiu si sa fim fericite.

DSC_0719r

Dupa cum am amintit mai sus, nu as renunta la carucior sau bicicleta caci le vad utilitatea in situatii in care Anais vrea sa umble pe jos insa locul aglomerat nu o permite. Iar uneori chiar ea vrea sa o pun in ele. Insa in majoritatea timpului o port in Boba. Cu Boba ne-am imprietenit cel mai bine si mi se pare nu doar cel mai comod SSC ci si cel mai comod mijloc de purtare. Cu slingul si wrapul nu m-am putut impaca nicicum iar mei tai-ul si Marsupi mi se par un pic complicate ca modalitate de prindere. De Boba am aflat de la Raluca si am vrut de indata sa il cumpar caci stiam ca ma pot baza pe experienta ei intr-ale purtarii bebelusului. 

kiddyshopBoba Soho

Kiddy shop, magazinul cu produse sanatoase si frumoase al Ralucai si Marei, a implinit ieri un an. Iar ele au dorit sa sarbatoreasca acest eveniment printr-un giveaway minunat gazduit de Lifestyle blog. M-am simtit onorata sa fiu aleasa pentru aceasta ocazie si vreau sa le multumesc din nou pentru asta si sa le urez mult succes si pe viitor!

In Kiddy shop veti gasi minunatul SSC Boba, dar si nou venitul Luna, primul SSC 100% romanesc, produs de Diana de la Poarta-ma! Veti gasi sliguri, mei tai, wraps, cosmetice 100% naturale Lia (pe care le indragesc nespus), suzete din cauciuc natural, sutiene pentru alaptare La Leche League(deosebit de frumoase si comode, credeti-ma), detergenti bio Sodasan, hainute frumoase si papucei Tikki (produs romanesc, papucei cu talpa moale, frumosi si sanatosi), jucarii din lemn minunate.

Giveaway Boba model Soho

Asadar Kiddy pune la bataie un minunat SSC Boba, in modelul Soho (atat e de frumos acest model ca ma bate gandul sa mi-l iau si eu!). Ce trebuie sa faceti pentru a-l castiga? Iata un scurt regulament.

  • Spune-ne daca ai incercat vreunul dintre produsele disponibile pe www.kiddyshop.ro sau daca ai dori sa incerci vreunul. Sau spune-ne ce ai vrea sa gasesti  nou in magazin.
  • Faci acest lucru lasand un comentariu la aceasta postare.
  • Nu se accepta comentariile anonime si cele dublate.
  • Concursul se desfasoara in perioada 21 mai – 28 mai, ora 24:00.

LATER EDIT

  • Castigatorul va fi ales prin random.org si va fi anuntat pe blog pe data de 29 mai.

Mult succes!