contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cu Sacosa Prin Magazin

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Azi am fost sa cumpar una-alta strict necesare si aveam chef de uitat la rafturi, cum sunt si curioasa din fire, am luat cate ceva sa va arat si voua si sa mai vedeti preturile din Auchan.

Fiindca m-am dus devreme am pus mana pe carne de vita de lucru (15 ron), inima de manzat (10 ron) si am gasit si pui galben de AVE dezasamblat (14.59 ron). Nu mi se par mai mari sau mai mici ca in alta parte la produsele astea. Carnea de vita si de manzat sau de vita maturata, insa, era scumpa.

Goldsteig si-a schimbat ambalajul la Emmentaler, calitatea nu, nici pretul (cam 40 ron kila). Si au adus tot felul de specialitati, frantuzesti, elvetiene, italiene, scumpe, dar iaca Monte Veronese nu mai mancasem.

Scumpa, 12.55 pachetul de 200g.

Am gasit o smantana de 30%, cica ar fi tot din Marginimea Sibiului, SEVIS, voarte buna, 2.27 ron.
Iaurt, marca Auchan, nu cine stie ce, 0.64 ron.
Din nou am gasit untul italian, scump, 8.32 pachetul.

Faole boabe, tot marca Auchan, 4.24 ron cutia de 800g, am mai luat, e foarte buna si pretul mi se pare avantajos.

Fetele stiu ca am avut o pofta nebuna de gogosi, mi-a facut matusa, am luat de pe plaja, zic iau si de la Auchan. M-a bufnit rasul cand am vazut ce roman (de groaza, nu Petre) e pe etichete, dar am luat ca sa va arat si voua, nu oi muri acum din niste carboximetilceluloza.

Ia:

E?

Am gasit ciuperci champignon brune, pret bun, am luat. Si pentru ca vorbeam pe Culinar cu fetele de cevapcici, luai de curiozitate.

6.89 ron si nici nu contine atatea magarii ca o amarata de gogoasa.

Pentru catelari (cei deranjati de aspectul acesta al vietii fiecarui posesor de pasare sau animal poate trece peste), am luat un sac de Royal Canin pentru pijkoata si cei de la magazin mi-au facut cadou o cutie foarte practica. Intra fix 4kg de mancare in ea daca lasi si castronelele deasupra, care se pot detasa si lua cu capac numai in deplasare.

Ca sa va faceti o idee, cam asa arata:

Puiul si vita le congelai, am de gand sa fac ceva foarte, foarte simplu din ciuperci, inca nu m-am hotarat exact, cu maioneza, supa-crema, cu paste, din toate cate putin, nu stiu (daca aveti pofte sau idei …). Inima o sa o fac la gratar, nu am mai mancat de un secol.

Iar cum va fi cevapcici, va zic eu, hard roc aleluia si o melodie care nu imi iese din cap azi.



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com