contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cu Si Despre Verdeturi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

He...he ...he ....iata ca a venit si vremea mea ....au sosit in piata verdeturile. Ma bucur mai ceva ca un copil mic. Primavara este anotimpul meu preferat, nu e nici clad, nici frig si-n plus totul se transforma-n verde.
Acum e momentul potrivit pentru o curatare (detoxifiere) a organismului sau pentru a scapa de kilogramele in plus (acolo unde e cazul bineinteles) acumlate peste iarna.
Propun sa profitam din plin, acum cand avem o multime de verdeturi proaspete - loboda, stevie, salata verde, leurda, ceapa si usturoi verde, spanac, urzici, untisor, patrunjel, marar - adevarate farmacii ale naturii :) Incercati sa cumparati verdeturile din piete de la tarani sau chiar de la mamaitele de pe langa (nu, nu incurajez "piata neagra", ci pur si simplu va sfatuiesc sa evitati verziturile importate din supermarket-uri si  hypermarket-uri).
Nu le ocoliti, combinati-le cu o bucatica din friptura preferata (pentru "carnivori") sau pur si simplu consumate ca atare in salate, sandwich-uri  sau alte mancaruri.
Va las in continuare sa "rasfoiti" bunatati cu multe verzituri:
(pentru retete click pe denumire sau pe foto)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In speranta ca v-am facut pofta si v-am convins sa treceti la treaba, va doresc spor la treaba si ...pofta buna!
Week-end placut si ...inverzit!!!

 


Articol recomandat de sabina-madalina.blogspot.com