contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cum Ne-am Petrecut Apocalipsa…

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


_DSC0210

Vorbim de apocalipsa aceea falsa a unui fals pastor care a castigat din toata tarasenia niste foarte ne-falsi munti de bani. Cum noi n-am pus botul la prostia respectivului ( doar Biblia ne spune ca nu putem sti ziua…) si pentru ca tot era asa frumos afara, ne-a apucat gatitul la ceaun in curtea din spatele casei - tocana de miel cu cartofi (pffff, s-a dus dieta mea), s-a angajat iubi cu un prieten s-o presteze in intregime, a iesit cum ii place lui mai mult, real spicyConfused smile dar o data ce te obisnuiesti cu….iutimea, e chiar foarte buna.Plate
Andreuta, in elementul lui, a facut toate nazbatiile posibile, in primul rand, vazand atata lume, a refuzat categoric sa mearga la culcare la amiaza desi era obosit turta – asa se face ca dupa o ora de indaratnicie, a trecut de la oboseala la hiperactivitate gen iepurasul Duracell. Ca sa-l mai facem sa stea locului i-am dat ocupatia favorita: apa, un firicel curgand de la chiuveta – splash, splash, lua apa in causul mainii si-si izbea cu viteza apa de fata. Ce mai, am poze graitoare care povestesc mai bine decat mine.
_DSC0192
_DSC0218_DSC0219_DSC0220_DSC0217_DSC0216
Apoi a trecut la peturile de bere (are o pasiune pentru peturiLaughing out loud) sa le zangane, sa le arunce, sa le izbeasca in toate cele.
_DSC0195
Alte idei nastrusnice ii vin in debaraua de unelte a lui tati…
_DSC0205
N-a avut nici un pic de curiozitate sa stea sa priveasca la un pui de graur cazut din copac. In schimb, amica lui de joaca a fost de-a dreptul incantato-emotionata

_DSC0213

si chiar a plans cand gasca a hotarat intr-un glas ca musai trebuie sa urcam in copac la cuibusorul lui. Sarcina a revenit lui iubi care se uita uluit la noi: “Dar de ce eu?”, “Pai, tu esti propritarul curtii si al copacului.” I-am explicat fetitei ca puiul trebuie sa se intoarca la mami lui. Asta a parut sa o consoleze si s-a impacat definitiv cu ideea dupa ce a primit o ciucalata cu crema de capsuni.
Si in toata zarva generala, Petrut incerca sa traga la aghioase….

_DSC0113
Intr-un cuvant: just another perfect day!RainbowThank you Lord for that!
Roxette - Perfect day
Asculta  mai multe  audio   diverse


Articol recomandat de casutalaurei.blogspot.com