contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Curatenie Ieftina Si Ecologica (1)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
 

Cum cat traieste omul invata, de ceva vreme am inceput a cauta si a descoperi diverse produse ieftine si incredibil de eficiente la curatenie. Netul si blogurile favorite mi-au fost de incredibil ajutor in aceasta privinta si am avut surpriza sa constat ca acele produse erau chiar si mult mai eficiente decat scumpeturi din comert a caror singur avantaj in plus este ca miros mai bine. Despre ce produse vorbesc?
despre bicarbonatul de sodiu - excelent pentru indepartarea mirosurilor neplacuta, la spalarea vaselor, curatarea chiuvetei si a toaletei in baie - mai multe sfaturi utile in folosirea bicarbonatului in curatenie gasiti aici. De obicei, in comert se gaseste la plic dar am reusit sa o gasesc si sub forma de cutie la 250 gr. la Billa - cam patru lei costa. Vi-l recomand cu caldura.
Lamaia cu efectul ei astringent este foarte buna pentru o curateni sclipitoare si inlaturarea diverselor pete. Multe, multe folosinte si retete gasiti aici.
Sarea este de asemenea nepretuita. Cititi aici .
despre otet pot spune ca este excelent in dizolvarea grasimii. Multe intrebuintari ale otetului in curatenie puteti citi aici si aici.


- Reteta unui detergent excelent de vase home made, continand otet, sare, lamaie, gasiti la Laura Adamache. L-am preparat si eu de cateva ori si e minunat numai ca....deh, lenea e mare, nu-l fac sa am tot timpul.
- O solutie absolut fabuloasa pentru curatarea si lustruirea mobilei am gasit la Irina. Am ramas surprinsa de cat de eficienta este, va spune asta o mamica ce are treaba zilnic la lustruitul mobilei din cauza picilor mazgalitori. Nici un produs din comert nu curata asa fain ca solutia asta.
- O solutie pentru dezinfectarea fructelor si legumelor am gasit la Ina, foarte utila mai ales cu copii mici foarte sensibili la enterocolite si alte cele. Si tot din ingrediente foarte ieftine.

Cam atat deocamdata. Daca mai stiti si voi linkuri interesanta, dati un mesaj, sunt deschisa la propuneri din domeniu:).