contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

De Ce N-am Mai Scris Pe Blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
In primul rand ca nazdravanii mei mi-au.....asasinat tastatura.Cinci minute  au fost de ajuns sa ma trezesc cu jumatate din taste scoase din....tatani. N-am gasit nici timpul nici energia sa-mi buchisesc la loc toata sandramaua, clar imi cumpar alta tastatura, wireless daca se poate s-o pot dosi fara complicatii de manutele lor....cotropitoare.
Duo, computerul meu sta sa moara...E in agonie. De vreo trei luni...e cu fata la cearceaf, din saritor si prietenos cum era inainte, acum e marele mofturos, puturosul universului, campionul universului la cea mai lenta viteza........Mor de nervi de cincizeci de ori pe minut pana imi incarca o pagina. Dureaza o vesnicie sa scriu o postare caci tot timpul tandaleste si trebuie sa astept sa-si revina cand vrea dansul; dau restartare de ma doare capul si tot degeaba. Maine imi fac o....bucurie si fac o plimbarica cu stimabilul puturos virusat, mergem la un...lifting, operatie de intinerire, cu alte cuvinte il duc la reparat, de fapt la reformatat caci se pare ca de asta are nevoie robotelul. Poate va intrebati de unde scriu acum; de la tastatura virtuala a antivirusului meu caruia oricum i-a expirat licenta si ma tot ameninta ca-mi periclitez calculatorul daca nu ma mai bag la o licenta. Se face ca nu stie ca pe cand domnea dumnealui cu licenta cu tot a inceput sa arate calculiciul semne de gripa. Poate ar trebui sa-i multumesc si ca mi-au trebuit 2 zile sa termin flinticul asta de text intrucat calculiciul sucomba tot la doua cuvinte.
Totusi nu se cuvenea sa dspar ca magaru-n papusoi fara sa va zic ce si cum. Habar n-am cat dureaza reparatul, sper eu ca putin. Si atunci sa ne citim de bine. Oricum de citi o sa citesc si pana atunci, ca blogurile preferate arata la fel de misto si de pe laptopul lui iubi dar, uite asa, cand e vorba de propriul blog tot de la desktopul meu prefer sa ma desfasor. Pfff, abia astept sa-l am din nou sprinten si vitezoman. Hapciu!!