contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

De Martie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

  by Alice albinutza

 A venit şi luna Martie! Vine primăvara. Chiar dacă afară e zăpadă, ninge prin unele zone, temperaturile sunt încă cu minus, totuşi a venit luna martie. 
   Toată lumea e cuprinsă de febra primăverii, iar pe toate blogurile au înflorit urările de "La mulţi ani!". Chestiune pe care nu o înţeleg pe îndelete. Ce treabă are sosirea lui martie şi a mărţişorului cu mult ţipatul "La mulţi ani!" ? Probabil că e vreo mândrie naţională sau poate un motiv de mare sărbătoare. 
  N-am sa urez "La mulţi ani!" şi nici n-am să fac bravadă atârnând prin toate colţurile firul roşu împletit cu alb. Las pe alţii s-o facă. Poate chiar mult mai bine decât mine. 
  Îmi rezerv doar dreptul de a spune că a venit şi luna Martie, pe la colţuri au apărut vânzătorii de ghiocei, flori vestitoare de primăvară. Va veni timid şi primăvara. Luna Martie e specială pentru mine şi  familia mea. 
   Anul trecut am pus, în ghiveci, nişte bulbi de narcisă şi de zambilă pentru a-mi împrimăvăra sufletul. Timid au ieşit nişte plante, care m-au bucurat cu parfumul şi splendoarea lor. 
   Anul acesta am primit flori de primăvară la ghiveci, adică un mic aranjament floral, de la cineva despre care nu aş fi gândit nicicum că-mi va călca pragul casei vreodată, darămite să-mi facă şi aşa o bucurie. Primăvara vine la mine cu surprize, ca de altfel în fiecare an.
  Nişte primăvăratice din grădina de la ţară, flori cu drag pentru cei dragi. Să aveţi primăvara în suflet mereu...e tot ce vă doresc.



Articol recomandat de alice-albinutza.blogspot.com