contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

De Prin Ziua De Craciun

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nimic deosebit, am fost in vizita la putinele mele rude cu care ma potrivesc bine si am facut cateva poze. Nu a fost indopare, a fost totul cu calm, cald, iubire si bere.

Pozele le pun la jurnal. In seara de ajun am primit colindatorii.

Slide1

Am mai schimbat daruri cu vecinii, apoi am fost in vizita unde am mancat fix cat ne-a trebuit, fireste, ne-au trebuit sarmale cu mamaliga, au mers ca unse :)

Slide3

A fost si Casi in vizita, cat am mancat a fost deportata dar urmarita cu mare atentie de paznicul societatii de urmarire a animalelor negre si mari.

Slide6

Slide4

Nu am indopat, dar am primit la pachet ce nu aveam eu, adica piftie, carnati de casa, muraciuni, excelente toate, o sa se topeasca repede. Si, fireste, ce nu fac niciodata eu, cozonaci. Zi-le Mr Lego, cat de buni au fost? Wave, Wave!

Slide5

Ne-am jucat si cu Lego pe bune, asa, cat ne-a dus mintea de copii mari.

Slide8

Slide7

Muraciuni, desert si branza frantuzita, da, e cuminte, nu fura de pe masa (cine, eu?). Dar primeste si care nu stie da cu avans de degete si unghii, hapaitoarea sta la pomana cat cuprinde.

Slide9

In drum spre casa, pe Dudesti, nenea, era sa il si pup in fund pana am scos aparatul, misto de tot numarul, ma intreb cam cata politie il opreste.

Slide10

Si ce cadou am mai primit, e clar ca imi plac porcusorii de guineea si am gasit unul in cuier, e misto foc :D

Slide11

Si gata, am completat pagina de jurnal, a fost cum trebuie sa fie, liniste, pace, lipsa de nervi, mancae buna, oameni frumosi si animale si mai frumoase, nu am apucat sa pozez toate pisu, ca se cam ascundeau de Casi, dar va veni.

rororo si pace si voua.