contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Degustare De Condimente, Februarie 2012 (urmare)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Miercuri seară, 29 februarie 2012, am organizat la restaurantul „The Harbour” o degustare de condimente, dacă nu mă înşel a şasea de când am început proiectul „dulce-de-iute”. Au fost degustate condimentele „dulce-de-iute verde”, “dulce-de-iute roşu” şi „arde-iute” în combinaţie cu legume, brânzeturi şi carne. Au fost prezente 37 de persoane, unele dintre ele la a doua participare (semn bun când clienţii revin!) şi pot să afirm că am avut, din nou, succes.


Succesul acestor degustări se bazează în primul rând pe dorinţa unora dintre români de a forma o dietă mai diversificată şi mai sănătoasă, pe cât posibil lipsită de aditivi alimentari şi de alimente îndelung procesare, şi în al doilea rând pe calitatea oferită de condimentele mele. Pot să spun că au fost degustate de sute de persoane şi că nu am avut nicio critică. Arată bine, sunt preparate în casă, în serie foarte mică, lucrate îngrijit, conţin legume şi fructe proaspete şi, cel mai important lucru, sunt foarte gustoase şi versatile.


Îmi este clar acum că proiectul „dulce-de-iute” este unul viabil şi că trebuie să diversific gama de produse, atât pe verticală cât şi pe orizontală. Acestea fiind zise, nu vreau să vă mai reţin, vă las să aruncaţi o privire asupra câtorva fotografii (mulţumesc Andra Radu şi Zoltán Márton), iar eu mă reîntorc la muncă.


Vă aştept pe toţi la viitoarele degustări şi le voi anunţa din timp, ca să puteţi fi disponibili. Pentru cei care nu pot fi prezenţi la degustări, există varianta de expediere prin poştă.