contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Degustare De Condimente, Martie 2012 – Urmare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ieri seară, 21 martie 2012, a avut loc cea de-a cincea degustare de condimente organizată împreună cu restaurantul „The Harbour”. Profit de acest articol ca să mulţumesc echipei de acolo. De fiecare dată s-a comportat impresionant: adaptabilă, rapidă, făcând faţă cu brio oricăror situaţii neprevăzute. Ei i se datorează într-o bună măsură faptul că degustările mele au succes şi că participanţii se simt foarte bine.

Ca un făcut, această degustare este singura de la care nu am fotografii, deşi a fost cea cu cea mai „stufoasă” participare; va trebui, deci, să mă credeţi pe cuvânt.

Am avut 47 de participanţi, record până acum iar sala care ne-a fost pusă la dispoziţie a fost plină ochi. La celelalte degustări am mai numărat printre oaspeţi şi străini: americani, israelieni, egipteni. De data aceasta ne-au onorat cu prezenţa doi elveţieni, un indonezian şi un italian.
Printre oaspeţi s-au numărat bucătari profesionişti, manageri şi proprietari de restaurant, ospătari, somelieri, proprietari de magazine de delicatese, bloggeri şi pasionaţi de gătit şi de cultură culinară. Nu a fost deloc greu să găsim teme comune de discuţie şi am văzut cu mare plăcere cum s-au stabilit relaţii de prietenie între persoane, până atunci, necunoscute. Degustările mele au ajuns nu doar prilej de a experiment culinar, ci şi de a cunoaşte oameni noi şi de a lega amiciţii.

Dulce-de-iute”, în ambele variante (verde şi roşie), şi „arde-iute” au fost din nou la mare apreciere. Nici nu mai aveam emoţii în această privinţă, căci au trecut demult testul publicului, dar întotdeauna este plăcut să ţi se ofere o certitudine în plus. Iniţiativa de a organiza primele degustări de condimente din România s-a dovedit inspirată şi sper să mă ajutaţi să continuu şirul lor; veţi avea ocazia să faceţi aceasta luna viitoare. Voi anunţa evenimentul în timp util şi vă aştept cu drag.