contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Deliciu Cu Ciocolata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O prajitura pentru iubitorii de ciocolata.


Ai nevoie de:
Pentru foi: 15 linguri apa minerala,15 linguri ulei, 15 linguri zahar, 2 lingurite bicarbonat amoniu, 4 linguri cacao neagra ,500 g faina.
Pentru crema: 2 oua, 250 gr zahar, 3linguri lapte praf, 200 gr ciocolata amaruie, 350gr unt.
Pentru glazura: 100 gr ciocolata topita.
Mod de preparare:
Apa minerala se amesteca cu uleiul,zaharul, bicarbonatul,cacaua si faina.Acest aluat se imparte in doua se intind foile si se coc pe fundul unei tavi la foc potrivit 5-10 minute.
Crema: Ouale se freaca spuma cu zaharul si laptele. Se fierbe la foc mic pana se ingroasa apoi se pune ciocolata rasa si se lasa la racit.Cand e rece se amesteca cu untul si se spumeaza.Cu aceasta crema se umplu foile, se glazureaza cu ciocolata si se lasa la rece pana a doua zi cand se taie bucati.

Articol recomandat de danagaby.blogspot.com