contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Democraţia Din Bucătăria Anilor 2010

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Până nu cu foarte multă vreme în urmă, bucătăria era percepută mai degrabă ca un spaţiu al unei decente intimităţi, un loc în care intrarea unei persoane străine de casă era aproape interzisă. Acolo domnea „dictatura” femeii gospodine, care „vrăjea” înarmată cu ustensile numai de ea ştiute, ca într-un laborator unde aburii şi miresmele îmbietoare făceau ca totul să pară rupt din poveste.
Astăzi, femeia aceea pare să fi dispărut - şi să fi dispărut, probabil, pentru totdeauna -, iar bucătăria a suferit o binevenită democratizare, deschizându-se către întreaga familie şi chiar către orice oaspete care ne trece pragul.
De ce să ne mai ascundem în bucătărie singure şi să ne străduim să facem totul fără privirile celorlalţi? Ar fi mai corect – înainte de toate, faţă de noi - să ne lăsăm ajutate din când în când. Nu se va întâmpla nicio catastrofă dacă vom împărţi treaba cu cei de lângă noi – în afară de faptul că ne vor da o mână de ajutor, se vor simţi şi ei utili.
Lăsaţi clasicul şorţuleţ atârnat în cui şi deschideţi cutia magică cu secretele bucătăriei către cei dragi...Ne vom simţi mai împlinite şi noi, si ei...


...prin asta dau de inteles ca a aparut Suplimentul Femeia nr. 4...


Articol recomandat de gatindcumira.blogspot.com