contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Desert Cu Orez

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:

1,5 l de lapte, 12 linguri de zahăr, 200 gr orez, 50 gr unt, 2 budinci de cacao, esenţă de rom, 400 gr dulceaţă de căpşuni, nucă de cocos.


Mod de preparare:


Într-un vas se prepară budinca conform instrucţiunilor de pe ambalaj





şi se lasă în răcit, NU în frigider.


Restul de lapte se pune la fiert împreună cu 4 linguri de zahăr.


Când laptele fierbe se pune orezul ales şi spălat în prealabil. Se amestecă frecvent până orezul e fiert.


Se adaugă untul şi se amestecă până se topeşte.


Apoi se ia de pe foc şi se lasă la răcit.


Pe o formă de tartă se pune orezul rece,


dulceaţa de căpşuni,


şi budinca răcită.


Deasupra se presară puţină nucă de cocos.


Se serveşte ca desert rece.

Poftă bună!

Articol recomandat de reteteilustrate.blogspot.com