contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Despre Bucurestismofobie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Asadar concediu, consemnata la baza, azi, cel putin, ies sa iau o haleala. E a mia oara cand localnicii, nu numai acesti domni cu care am ocazia sa ma intalnesc, isi manifesta o nemaipomenita “”admiratie”" pentru bucuresteni. Cum nu prea ii duce pe multi capul nici sa semnalizeze cand schimba banda, o reiau punctual, notati va rog:

- in bukale NU SUNT BUCURESTENI
- 50% in bukale sunt moldoveni
- alte procente sunt olteni si ce mai ramane bagati la cei nascuti aici
- cand injurati un bucurestean, nu uitati ca poate va injurati localitatea din care proveniti

Mai am dar ca sa fiu persoana dragalasa pe care o stiti, o sa va explic. E a mia oara in Brasov, Sibiu, ma rog, localitati care sug bani din turism in care mi se spune: sper ca nu sunteti din Bucuresti sau: nu se vede ca sunteti din Bucuresti. Bai, da’ce avem, ciuma? Toti bucurestenii sunt de fapt sunt de fapt aciuati aici tot si vin cu fitze si smecherii tot la ei in sat, ca in salajean nu ar trece de gard de cat de tonti si manelisti sunt.

Reiau, aia care zic ca sunt din bukale si is plini de fitze sunt tot ai vostri fratilor. Noi, astia cat de cat de aici, suntem insignifianti pana si pe planeta bukale, mai invatati sa vorbiti. Nesimtitilor. Daca sunt prost crescuti toti moldovenii, oltenii si ardelenii care s-au mutat aici nu mai dati vina pe urmasii lui Bucur.

ps: nu am avut altercatii pentru ca sunt o dragalasa si vorbesc cu accent ardelenesc ca sa isi dea drumul la bot localnicii, e amuzant cat pot fi plini de ei si nu stiu de ce, pun pariu, ca toti, din nord, est, sud si vest, au macar o ruda la bukale care imi ia mie locul de parcare.

rororo



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com