contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Despre Dieta, Pe Ultima Suta De Metri

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
[image%255B3%255D.png]Raport de dieta:
am plecat de la 86 kg
acum am 65 kg, mai am trei kg pana la greutatea pe care dr. Dukan zice ca e ideala pentru mine.
Ok, mai am nitel de tras dar vreau sa  va spun ca sunt foarte multumita pentru ca, in lunile acestea:
n-am facut foame. In dieta Dukan, poti manca oricat, oricand atata vreme cat mananci strict ce e voie. M-am aprovizionat cu tot ce trebuie, sunt gramada de retete Dukan foarte gustoase, se pot consuma si dulciuri cu indulcitor asa incat  e o dieta foarte simplu de respectat.
ce mi-a placut cel mai mult: mi s-au topit "aripioarele" de pe coapse in special,  pungute care ma ïnsoteau de pe vremea adolescentei si de care nu reusisem sa scap nici cand aveam 58 kg si faceam sport ca apucata. Acum s-au topit pur si simplu. Ca urmare am haine care acum la 65 de kg mi-s largi desi inainte, la 60, mi-erau pe corp. Multa lume chiar mi-a spus ca incep sa arat cam prea slaba, oricum ar fi, as vrea sa ajung deocamdata la 62 kg. Singura chestie pe care mi-o mai doresc este sa mai scad la burtica, acolo clar nu mi-am reintrat in forma caci inca nu mi-am recapatat talia de dinainte, mai am vreo 3 cm in plus. Ei, pentru asta, ar trebui sa fac si ceva gimnastica dar ce, am timp?
Faza este ca de vreo doua saptamani n-am mai rezistat  si m-am bagat in pepene si in afine. Clar, dieta Dukan nu este una de tinut vara cand sunt atatea fructe ademenitoare, proaspete. O vreme am rezistat si la cirese si la capsuni si la...si la...dar, zau asa, la pepene n-am mai rezistat, la afine nici atat. Macar in rest sunt cuminte, n-am intrat in alte interzise.
Deci practic daca am inceput sa mananc fructe, am intrat in faza a treia a dietei. Am mancat asa vreo saptamana dupa care am mai bagat vreo tri zile de atac, trei zile de croaziera, timp in care am scazut de la caposul 67 de kile la care ma intepenisem de vreo luna la 65. Acum mai tin vreo saptamana de consolidare dupa care inca trei zile de atac si trei de croaziera in care sper sa-mi mai debarasez caposenia de greutate cu inca un kil.  Mda, stiu, nu e chiar ca la carte dar nu pot sa rezist pepenilor, sunt slabiciunea mea si sezonul lor dureaza atat de putiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn...