contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Despre Kilograme In Plus Dupa Nastere Si Despre Detoxifiere

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Sunt norocoasa ca nu am ramas cu kilograme in plus dupa nastere. Am acumulat cam 18 kg minimum in timpul sarcinii, pornisem undeva de la 51-52 kg (era iarna, iar iarna tind sa iau oricum un kg in greutate) - desi greutatea mea ideala e undeva la 50 kg - si am ajuns, in luna a anoua pe la 70 kg..de la aceasta greutate am incetat sa ma mai canteresc..
Dupa nastere m-am intors din spital cu 60 de kg..eu am suferit de o constipatie ingrozitoare dupa operatia de cezariana..nu m-a atentionat nimeni la modul cel mai serios sa tin un regim usor, doar cu supe, in prima saptamana, asa ca, din prima zi in care am venit acasa cu copilul, am mancat cu mare pofta un pilaf gatit de mama si m-am pricopsit cu o constipatie care mi-a cauzat dureri mai ingrozitoare decat insasi operatia de cezariana..:) In aceasta saptamana de chin am mai dat jos vreo 5 kg..la botezul lui Alex, la fix doua luni de la nastere ajunsesem la 54 de kg..restul kilogramelor (pana al 50-51) le-am dat jos, in timp, fara sa ma stresez..
Nu am tinut nici un fel de dieta..pur si simplu am un fond genetic destul de bun si am reusit sa slabesc fara mari batai de cap.
 
 
 
 
Acum, ca a venit primavara si soarele razbate din ce in ce mai mult, ma gandesc serios la o cura de "imprimavarare" si pentru corpul meu..Cum ma mai spus, iarna tind sa acumulez cel putin 1 kg peste greutatea mea ideala (la care ma simt eu cel mai bine)..carnatii de porc, friptura si painea facut in casa, precum si dulciurile de la care nu ma pot abitine si-au pus amprenta asupra organismului meu..Ma simt slabita, fara vlaga, fara energie, ma simt invadata de toxine..Asa ca ma gandesc foarte serios sa incep o cura de detoxifiere, pe baza de multe fructe, legume..mult verde!
Dar si apeland la un ajutor: Zeopur - catalogat a fi noua stea de pe scena produselor de detoxifiere din Romania, care aduce ca noutate o combinatie unica de ingrediente: ZEOLIT si extract de CEAI VERDE decofeinizat.
 
Zeolitul - este o roca vulcanica tot mai cunoscuta in Romania, dar folosita de zeci de ani in cele doua Americi, pentru proprietatile sale de detoxifiere, fiind supranumit "buretele Naturii", care absoarbe din organism, metale grele, radicali liberi si toata gama de toxine ce ajung prin hrana si respiratie in corp.
Despre Zeolit - un mineral natural folosit in medicina populara rusa si asiatica, de secole - se spune ca actioneaza ca un adevarat magnet care atrage si scoate din organism metalele grele si materialele radioactive si ca ar avea un rol foarte important inclusiv in prevenirea cancerului: Zeolitul se ataseaza de celulele canceroase (care au o sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale) distrugandu-le, stimuleaza productia de celule ale sistemului imunitar, induce moartea programata a celulelor maligne, blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori.
Mai mult, s-a descoperit ca zeolitul actioneaza favorabil si in multe alte afectiuni, cum ar fi infectiile virale sau bacteriene, bolile intestinului, bolile stomacului, diabetul etc.
 
Extractul de Ceai Verde in concentratie de 10:1 vine sa completeze activitatea de detoxifiere, sa mineralizeze inapoi organismul si sa completeze excretia. Un lucru important de specificat este ca ceaiul verde din Zeopur nu contine cofeina, astfel nu agita si nu supralimenteaza organismul. Mai mult, reduce glicemia, normalizeaza tensiunea arteriala, blocheaza alergiile si intareste organismul.
 
Eu nu am tinut niciodata o cura de detoxifiere la modul cel mai serios, dar am auzit despre acest supliment alimentar ca ar avea au un excelent rol de detoxifiere, ajutaand la pierderea kilogramelor in plus (nu m-ar deranja sa renunt la 1-2 kg), la reglarea digestiei, la scaderea colesterolului, la eliminarea surplusului de apa din organism si la hidratarea pielii (cu asta am o mare problema, avnd o piele foarte foarte uscata).
Este un bun detoxifiant si pentru FUMATORI, ajutand la eliminarea toxinelor din organism.
 
Asadar, dragi mamici, o sa incerc sa tin o astfel de cura cu ZEOPUR si voi reveni cu un feedback!
 
In alta ordine de idei, sa aveti o primavara insorita in sufletele voastre si sa ne bucuram de piticii nostri! :)