contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Detoxifiere Cu Suc Natural

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ca tot se apropie Revelionul, iar unii inca se mai chinuie sa scape de kilogramele puse in perioada de Craciun, vin si azi cu un suc natural, bun sa va scape de colacei.

Sucul pentru slabit, pus deoparte pentru ziua de azi, nu se pregateste cu nu stiu ce fel de ingrediente scumpe, dincontra, este usor de pregatit. Ingredientele nu cer o avere in schimb. Este benefic, detoxifica organismul, il vitaminizeaza, iar cateva kilogramele in plus va spun bye-bye.

Pentru acest suc aveti nevoie de: 2 mere, 2 fructe de kiwi, 2 pere si un fir de telina. Fructele se spala bine cu apa rece, se usuca, se curata, se taie in bucati mari, se adauga in robotul de bucatarie. Firul se telina se spala si el, se taie in bucati, se adauga peste fructe, in robot, apoi se amesteca totul. Sucul se poate servi la micul dejun, alaturi de un bol cu musli, ori ca si gustare, intre mese.

Detoxifiere placuta!


Filed under: Gustare rapida Tagged: deoxifiere cu apa, detoxifiere colon, detoxifiere cu apa, detoxifiere cu argila, detoxifiere cu struguri, detoxifiere ficat, detoxifiere naturista, detoxifiere organism, detoxifiere prin osmoza, detoxifiere rapida, fruct de cactus, fruct de catina., fruct de noni, fruct exotic din palmier, fruct goji, fruct kaki, Fruct mango, Fruct noni, nutritie celulara, nutritie copii, nutritie corecta., nutritie culturism, nutritie echilibrata, nutritie sanatoasa, nutritie si dietetica, nutritie si remodelare corporala, nutritie sportiva, slabire abdomen, slabire cu apa, slabire eficienta, slabire naturala, slabire picioare, slabire prin acupunctura, slabire rapida, slabire sanatoasa, suc de catina, suc de mere, suc de merisor, suc de morcovi, suc de noni, suc de rosii, suc de sflecla rosie, suc de telina, suc de varza, suc noni, sucuri de fructe, sucuri de fructe si legume, sucuri de legume, sucuri la blender, Sucuri naturale, sucuri naturale de fructe, sucuri pentru bebelusi


Articol recomandat de stildeviatasanatos.wordpress.com