contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Din Nou In Impas...

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Maine trebuie sa plec la Bucuresti sa fac anumite investigatii deoarece starea mea de sanatate s-a alterat din nou.Boala a intrat in evolutie,iar din cauza stresului acumulat in ultimele luni tratamentul numai are efectul scontat.
Analizele sunt foarte scumpe,in spital se lucreaza doar cele uzuale,asa ca voi lua drumul capitalei...cu toate ca nici aici nu fug cainii cu covrigi in coada...A vorbit sotul meu cu cateva cunostinte,m-au programat si sper sa se lucreze analizele care ma intereseaza in mod deosebit ,sa fac punctia renala si sa nu fie nevoie sa raman internata.
Plec cu inima deschisa,ma simt pregatita  pentru aceste investigatii chiar daca ma simt foarte rau atat trupeste cat si sufleteste. Ma rog la bunul Dumnezeu sa ma intareasca sa ma pot opri macar pentru  cateva minute la Manastirea Sf.Ierarh Nectarie facatorul de minuni si la Manastirea Cernica.
In ultima perioada credinta a devenit pentru mine prioritatea numarul unu.Cand pot merg miercurea si vinerea la slujba Sf.Mazlu,iar acasa nu exista zi sa nu ma rog .Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat , m-a intarit sa pot tine intreg postul Sf.Apostoli Petru si Pavel,sa ma spovedesc si sa ma impartasesc.
Credinta mi s-a implementat adanc in suflet,in imima,in gand,in simtiri ,iar minunea pentru mine si familia mea simt ca se va  infaptui in curand.
Trebuie sa ma odihnesc bine in noaptea aceasta deoarece maine va fi o zi tare grea pentru mine.
Pe curand si Dumnezeu sa ne calauzeasca pasii.Doamne ajuta!


Articol recomandat de valentinaghidculinar.blogspot.com