contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Din Nou La L’incontro

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

De data asta a fost ad hoc, era sambata, nimeni nu pregatise nimic nimanui, jap, jap, dupa dulap, hai sa vedem unde gasim liber, am aterizat in cartier, fireste. Am trecut pe langa Xanadu si am mers la etaj la L’incontro, am tot scris eu de el, are un meniu fistichiu dar mancarea e buna si preturile corecte.

Cum s-a potrivit cu poftele nu stiu dar majoritatea au vrut maglavaisuri chinezesti, pachetele (sigur sunt din alea congelate si sosul e o inovatie nemaintalnita, nu aduce nici a gladiola, nici a pom de iarna, vorba lui Toma). In rest plitele incinse, vita si pui, bune.

Pe mine m-a mancat sa iau pui paprika (nu atunci m-a mancat, a doua zi), foarte bun si picant si orezul, besmetic (da mah, basmati) excelent. Dar nu am dovedit portia, noroc ca am avut ajutoare, baietii.

Fetili si baietii in rest, mai o salata bulgareasca (banala) …

… mai un pui L’incontro (bun dar nu ceva nemaipomenit, semana cu maglavaisurile la plita).

Oricum, portioaie, a mai fost si o pizza pe acolo dar nu stiu unde e poza. In rest cadouri intre noi, in ton cu sarbatoarea aia americana, chit ca noi nu o tinem, au fost haioase. S-au licitat la final si restul cadourilor, eu am fugit cu sticla de vin frantuzesc, aia nu am dat-o nimanui.

Si, cum sta bine oricui, ne-am amestecat fiecare in farfuria celuilalt de nu mai gaseam care a cui furculita e, nu mai stiu cati am fost, cred ca vreo zece persoane.

Foarte bune muraturile, orezul, papanasii (parca mai buni la La Barca, o idee).

Asadar o sambata perfecta, lumina de toamna prin geamuri mari, chelnerita draguta, chit ca o tot suceam ba la ana ba la caiafa, consumatia la pret decent, am primit pana si flori de toamna, ca a urmat un episod naspa pe urma nu conteaza, noi am fost fericiti.

rororo