contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Din Nou Porcarii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Iar am facut-o lata, dupa decadence dance de ieri. Pai ce era sa fac? Nu a mai mancat gura noastra o friptura de un secol, aveam untura de gasca, un cartof mic curatat, am cumparat trei felii de ceafa de porc, ce mama lu’ Mihai Viteazu.

Aveam si sfecla din aia in vid, gata fiarta, e prima oara cand iau, excelenta (import Italia, ca la noi nu se faec sfecla …). Si eram chitita sa prajesc cartofiorul si sa pun carnea pe gratar cand mi-a traznit o idee mai buna. Pentru mine, nu stiu pateul ce zice. Am pus si carnea si cartofii al foc mic, sub capac, in untura de gasca, cu sare si piper, apoi am taiat sfecla (buba auci, saraca) si i-am pus doar zeam de lamaie si am lasat-o pana s-au rumenit porcariile alea nesanatoase pe care le bagam (cu nedisimulata placere) in stomac.

Am uitat sa va spun ca nu e absolut nici o reteta ci doar o pohta ce am pohtit, da? Sfecla aia am lovit-o grav, e tare misto, cat despre portia mea … de papusi.

Scurte sunt treptele catre rai daca ai untura de gasca in batatura.

Pentru haita mea de hiene vesele, potaia a descoperit papagalii care ii trec pe la nas, nu mi-a iesit nici o poza ca lumea, in care apare si pasarea dementa, pun ec a iesit, numai pentru iubitori, ceilalti sa viziteze www.madoarencurdeparereavoastra.com sau www.misefalfaie.ro.

rororo