contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Din Trafic Si Maretele Stiri

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Foarte simpatic in locurile astea e ca se respecta trecerile de pietoni. Si cand spun respecta, apai se respecta, pietonii trec cu siguranta si cu ochii inchisi, lentr, se opreste toata lumea, regulamentar.

Eu, Toma Necredinciosu, cum imi facui drum sa iau la prima ora bureci cu varza, cand dimineata omu’nou se coboara la metrou, ma uit stanga, dreapta, dreapta, stanga, de, ca la bukale. Si bine facui, ca trecu unu’cu o duba, mai sa spulbere doua dudui stimabile care traversau sporovaind spre statia de autobuz.

Ele, legal, el, moaca de (nah, sa nu dau iar in popoarele conocuitoare, numarul era de bukale) corcitura de cairn terrier cu pitbull castrat, mai avea putin si se supara rau pe cei ce aveau tupeul sa treaca strada. Pe trecere.

Concluzia: si daca sunteti sigur ca s-a instalat civilizatia intr-o parte de lume, totusi fiti atenti, nu stii cum pica vreunul din cocotier la volanul unei masini.

Cat despre stiri, ziaristii nu se dezmint, dau aia aseara la greu filmari cu animalele lui Nutzu Camataru, se abereaza la greu, ma rog, in dimineata asta antena trei o tine de o ora: exclusiv, unicele si singurele imagini cu animalele lui Camataru! Are caini mari si lei (de ieri pana azi se facura din doi, patru) cu care tortureaza oamenii si transeaza cai!

Bai baieti, stirile in exclusivitate sunt de ieri pe toate canalele, nu cu poze proaste, de neinteles, ci cu filomari, interviuri, alo, desteptarea, mai lasati spritangeala in uichend si, daca nu deschideti canalele de stiri, sunati un prieten.

Daca nu au zbierat cu EXCLUSIV! NUMAI LA NOI! IMAGINI UNICE! Ca si cum ai prezenta ca supermasina o dacie dupa ce ai vazut niste Bentley-uri, daca intelegeti ce vreau sa zic, asa si stirile lor, fix partz.

Poze cu mic dejun si naturi moarte (ca nu am mai facut de pe vremuri imemoriale), cand ajung la baza, ca sa nu ramanem fara, iaca una mai veche cu placinte, eu luai de dimineata burek cu carne si varza, in poze e cu cascaval si cu varza.

Buni burecii turcului din Deva, revenim cu stiri in exclusivitate (de alaltaieri).

rororo