contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Distractie In Oraselul Lenes

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Gogo tocmai s-a intors in capitala dupa o luna de vacanta petrecuta la bunici..situatia a fost de asa natura ca in aceasta luna nu am reusit sa ne vedem deloc..revederea a fost emotionanta, m-a strans in brate, mi-a pupat manutele si obrajii si mi-a spus din toata inima lui de copil de 3 ani (impliniti saptamana care tocmai a trecut): Mami, mi-a fost dor de tine!
Imi propusesem sa facem ceva special in primul weekend petrecut in familie reintregita in Bucuresti..voiam sa ii pregatesc o surpriza, sa il duc unde vrea el, sa petrecem frumos aniversarea lui si reintoarcerea acasa..si, tot situatia de asa natura, ma condamnase sa nu am timp sa planific nimic special.

" Salvarea" a venit din partea Mamicii Urbane si a Oraselului Lenes, printr-o invitatie de a sarbatori, intre prietenii din blogosfera dedicata piticilor, lansarea celei mai noi serii din Oraselul Lenes, in Romania, la Boomerang.
 
 
 
 
Al treilea și cel mai recent sezon, care va avea premiera pe 2 septembrie la 13:45, la postul de televiziune Boomerang.  Creat de sportivul islandez Magnus Scheving, care este și personaj principal, serialul urmărește aventurile supereroului Sportacus, ale Ștefaniei, fetița cu părul roz, și ale leneșului Robie Putrezitul, alături de amuzanții locuitori din Orășelul Leneș. Peripețiile lor îi distrează pe copii și îi inspiră să mănânce sănătos, să facă mișcare și să danseze.
Serialul se difuzeaza de la ora 13.45, dar si la 9.20 si 19.05, la Boomerang.

 

In timp ce piticii s-au distrat, experimentant toate jocurile si jucariile puse la dispozitie de organizatori, noi, mamicile, am discutat despre alimentatie sanatoasa si despre cum putem sa ii educam si pe cei mici in spiritual acesteia, asa cum isi propune si serialul Oraselul Lenes.
 

Gogo s-a distrat teribil..de unde la la inceput statea oarecum agatat de piciorul meu, la final nu mai voia sa plece.
 
 
 
 

 
 
 

multumim, Mamica Urbana pentru invitatie si multumim organziatorilor pentru un eveniment reusit!