contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Diverse Bune Si Rele, Cu Mancare Buna Si Rea Si Cu Animale

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

AM ceva naspa de adus in vizor, dar las pe final si incep cu chestii misto. Si prima ar fi o vizita in care m-am distrat de mi-am strambat falcile de ras cu niste animalute complet duse cu pluta si va arat doua poze.

Slide1

Pisu Magdalena atacata in forja doar prin latraturi repetate pana la raguseala de (c’mon baby like my wire) Margot, dementiale gagicile.

bro 004

Nu se vede dar sus pe scari echipa lui Margot a fost Ozzie, da, care Ozzie e pozat ca sa fie desenat desi imi pare tare greu de facut, nu sunt Dumnezeu sa imi iasa asa bine animalele.

Slide2

Precizez ca niciun animal nu a fost ranit, s-au legat prietenii solide sau foarte solide intre patrupede.

Astea au fost chestiile misto, o dimineata super cu zapaucele (a mea acasa, suparata foc dar fix ea mai lipsea), clatite multe si bune si pe drum, detur la Brothers.

Aici e a doua chestie misto, in afara de pizza buna si atmosfera fantastica, bai, fratii astia niciodata nu te lasa sa te simti prost. Muncesc pe rupte, fac chestii bune si, culmea, tot ei iti multumesc ca le esti client. Daca ar fi toate carciumile la fel ar fi ghinionul crasmelor din strainatate, ca s-ar face si la noi turism culinar. De exceptie, ca de obicei (am mancat jumatate acolo si am luat si la pachet, ca cei din preajma nu trebuiesc pagubiti de bunaciuni).

Slide4

Slide5

Si cand zic bunaciuni nu ma refer numai la pizza :)))

Slide3

================

Acum ca am trecut scurt in revista chestiile misto, sa va arat si chestia naspa care m-a revoltat. In sensul in care chiar m-a revoltat, eu sunt genul care gusta toate mizeriile, inclusiv fast food sau pateu de ficat, sunt curioasa de mor. Cum si ascult reclame (cateodata mai trag si cu coltul vederii la ele), am vazut reclama la batoanele “Doi frati“.

In reclama zice ca e bine sa dai asta copiilor, la scoala, cum mie imi dadeau ai mei la scoala mereu batoane in vremurile in care le mai gaseai, am zis sa vad si eu gustul copilariei.

Nu am dat nici macar cainelui asa o mizerie, cine ia pentru copii asa ceva e dus. Da, noi suntem mari si cu ficatii mai babani, am gustat mizeria, dar sa bagi in copii asa ceva, ia ca va arat eticheta:

Slide6

Daca as fi undeva unde as putea face ceva, nu as aresta bietii lucratori de fabrica, poate as da doi pumni patronului, dar sigur as baga in puscarie firma de marketing si pe cei ce au facut reclama.

M-a “amuzat” cel mai tare finalul etichetei, care e cat o carte de chimie, nu stiu cui ii bese sa bage atatea intr-un amarat de baton. Produs tratat cu alcool etilic de origine agricola. Gen: ia puiu mamii sa ai la tine niste vodka, pardon, baton, ca maine treci in clasa a doua, cand o sa treci in a treia iti ia mama produse tratate cu altele de origine agricola, o maria ioana, o coca, de origine agricola atent controlata, baga sa cresti mare.

Eu am glumit amar, nu glumesc ca ar trebui sa fie ilegale mizeriile astea. Si cine da copiilor … (da, puncte, puncte, ca nu vreau sa vorbesc urat).

rororo (batoanele au mers la vrabii, sper ca mananca si colebil sa le puna bila la loc).