contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Diverse Dileme

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Post neculinar.

Din cand in cand e telecomanda nu stiu unde, ma rog, aud reclame (ca daca ma si uit la ele ma mananca pielea).

Sunt nu stiu cate reclame la ciuperca piciorului si mai nou reclama la sampon anti-paduchi (in care un copil rade fericit ca il spala mami si paduchele moare).

Asa e in toata lumea asta? Ca eu nu tin minte sa fi vazut dar poate nu am fost eu atenta. Sau, mai nou, suntem (ca nu pot sa ma exclud) un neam de imputiti?

Mai e reclama la cilit bang in acelasi spirit. Nene, una cu o casa in megajeg, in buda, in chiuveta si pe plita, reuseste sa scoata jegul din casa cand descopera cilit. Bag sama ca fara cilit murea ingropata in mizerii si gunoaie. Mai da si cu unghia pe o arsura imputita, cica uite, nu se ia. Si dupa aia cumpara solutie de furnici si gandaci? Ca la cum arata ce au filmat aia de la cilit, trebuie minim o echipa de deratizare plus niste hepatoprotectoare ca faci cu pateul.

Alta reclama tampita, la buretele de vase care, desi e mai scump, tine de 7 ori mai mult => costa mai putin. Dar nu se imbacseste? Are autocuratare sau e numai ca sa il invarti ca in reclama pe o farfurie curata?

Mai e si reclama aia de la Tuc in care mananca aia case de marcat si colete postale. Ii si platesc pe aia de la marketing care au asa idei bune? De ce nu au mancat altceva, un bloc, pe boc …

Milupa contine de 30 de ori mai mult fier ca laptele de mama … pai si fierul contine mai mult fier, in loc de milupa de ce nu ii dau pilitura de rugina sau de tzevi? Ca e mai mult fier in ele ca in laptele de mama.

Maghi la gratar are reclama cam asa: acasa sau la gratar (adica in deplasare, la padure), faci blabla dupa care pui in frigider jumatate de ora. Cand luati frigiderul la padure, va rog sa imi spuneti si mie, cum?

si ar mai fi asta am auzit eu printre picaturi, rororo.



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com