contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Dor De Verde La Tine Acasa

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O poveste din Tara Bucatelor
By Alice Ciobanu

Acum ceva timp in urma, intamplator am despcoperit un magazin online care iti aduce verdele la tine acasa. Nu rideti, e pe bune. Este vorba despre Dor de Verde, un magazin online care iti aduce la tine acasa, in orice colt al tarii te-ai afla, o adevarata mini-gradina.Dor de Verde s-a nascut din pasiunea unor oameni pentru natura, pentru plante si ierburi aromatice, pentru verde in general. Astfel ca ei te pot ajuta sa ai acasa o mini-gradina. Fie ca este vorba despre plante medicinale, plante pentru suflet, cu povesti sau mini-legume ce rodesc frumos in balcon. Si pentru oricare din acestea nu e nevoie sa ai stiinta, sa te pricepi deloc.

plante pentru BUCATARIE 2

Totul vine la pachet cu instructiuni bine definite. ”Am deschis o afacere de suflet, www.dordeverde.com, un magazin online cu pachete DOR de VERDE, le spunem noi. Adică, pachete cu tot ce e nevoie pentru a creşte o plantă fără să fii specialist: seminţe profesionale, turba, biofertilizator, ghiveci cu sistem de auto-umidificare. Simplu, primeşti un pachet gata pregătit, pui seminţele, fertilizezi, pui ghiveciul la loc însorit şi ai grijă doar să reumpli rezervorul când e cazul, în rest doar visează.” ne spune Corin Brehui, co-fondatoare Dor de Verde.

IMG_2136

Cum vi se pare? Eu sunt indragostita de ce am gasit in magazinul online. Plus ca sunt 100 de produse scoase la vanzare, iar noutatile apar periodic. De asemenea pe Dor de Verde veti gasi si oferte si reduceri senzationale la unele produse.

Asa ca nu trebuie decat sa iti doresti sa ai pe pervazul bucatariei cateva ghivece cu creson, rocola, tarhon sau leustean, sa te trezesti dimineata in parfum de levantica sau sa te bucuri de prospetimea si dragalesenia unor frezii rosii sau galbene. Si ceea ce mi se pare mie foarte fain e ca iti poti aduce o gradinita in balcon. Inchipuieti cum ar fi sa iesi desculta cu o cafea in mana, sa pasesti in balcon si hop rupi o fraguta rosie ca focul sau iti culegi singura un ardei rumen pentru o ciorba strasnica la pranz. Mirific!

Sper ca v-am convins ca dor de verde e tot ce ai nevoie pentru ati face zilele mai placute, mai aromate, mai savuroase.

Hai fuguta la shopping de verde!

Dor-de-verde

Acest articol Dor de verde la tine acasa apartine site-ului Retete culinare din Tara bucatelor - de Alice Ciobanu.

Related posts:

  1. Pasta de curry verde