contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Doua Premii Haioase Si O Leapsa Despre Blogareala

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Iote ca ma grabesc sa ma laud cu premiile primite de la draguta de Elena - hihihi, sunt foarte haioase dar prima poza mi-a facut si pofta, ador pepenele, este unul din fructele mele preferate, vara sunt zile intregi in care mananc in exclusivitate doar pepene si ma simt super. :)))))


Am mai primit si o tema de la Justme - sarù`mana ca s-a gandit la mine, uite ca cu nitica intarziere, m-am executat. Apropo, la multi ani cat mai fericiti si sanatosi pentru bunica ta!!!!!
1 Ce insemna blogul pentru tine ?
O modalitate de a-mi exersa creativitatea, de a comunica, de a-mi face prieteni care sa-mi impartaseasca pasiunile, de a invata multe lucruri noi - in cateva cuvinte, un alt mod de a fi eu insami.

2 Cat de dependent/a esti de blog ?
Incerc sa intru zilnic (mai greu in ultima perioada) dar nu o consider dependenta ci o alta forma de a comunica. As spune ca daca a comunica e o dependenta, atunci sunt dependenta de blog. Il dedic cam 1 ora, maxim doua (mai rar si daca am timp), acestea incluzand si citirea blogurilor prietene.

3 Cum alegi subiectul?Ce te inspira?
Scriu despre ce imi place, bucatariseala, spiritualitate, viata mea, natura etc. Unele subiecte sunt spontane, altele necesita pregatire din timp. In general, scriu despre ceea ce ma preocupa la acel moment.
4 Ce-ti place si ce nu-ti place in lumea virtuala a blogurilor ?
Ce nu-mi place, nu urmaresc. Macar in lumea virtuala prefer sa vad doar ce este frumos si pozitiv.:)))))))))))))))))

5 Cum alegi blogul preferat?
Un blog devine preferat atunci cand intrand pe el, ma simt ca si cum as intra in casa unui prieten vechi. Conteaza atmosfera calda, informatiile utile, comunicarea neagresiva (pe cat se poate), imaginile frumoase, intamplarile simpatice.:))))

Articol recomandat de casutalaurei.blogspot.com