contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Dovlecei Cu Carne Tocată

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
un dovlecel mare, 600 gr carne tocată, o ceapă potrivită, o legătură de mărar, 200 gr smântână, 100 ml suc de roşii, sare, piper.

Mod de preparare:
Se curăţă dovleceii, se spală, şterg şi se taie rondele.

Într-o cratiţă, se aşează jumătate din dovlecel, se presară puţină sare,
se pune uniform carnea tocată,
se presară piper şi sare.

Se curăţă ceapa, se spală, se toacă şi
 se adaugă peste carne.

Apoi, se pun celelalte rondele de dovlecel rămase şi se presară sare.
Într-un bol, se amestecă bine sucul de roşii, smântâna, 100 ml apă, mărarul spălat, tăiat mărunt
şi se toarnă peste compoziţia de dovlecel.

 Se lasă la fiert, la foc mic, până ce dovleceii se înmoaie.

Se servesc calzi, ca atare.

Poftă bună!

Articol recomandat de reteteilustrate.blogspot.com