Dovlecei Pane
Sursa Dovlecei pane
![andreeiutza](/images/avatars/nopicture.jpg)
articol scris de andreeiutza blog bucataria-ta.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
![](https://1.bp.blogspot.com/_dJanyvyay60/SoFcraeQqvI/AAAAAAAAB14/zNgXfzlH6w8/s400/11-08-09_1400.jpg)
![](https://3.bp.blogspot.com/_dJanyvyay60/SoFcnPCz41I/AAAAAAAAB1w/UAeL4Bqn7zg/s400/11-08-09_1329.jpg)
Ingrediente:
2 dovlecei mari
2 oua
4 linguri de faina
ulei pentru prajit
sare si piper dupa gust
telemea de vaca
Mod de preparare:
Dovleceii se curata, se taie rondele, se presara cu sare si se lasa la scurs;
Se amesteca cele 2 oua batute cu sare, piper si 3 linguri de faina;
Se dau rondelele de dovlecei prin faina, se dau prin compozitia de oua si se scufunda in uleiul incins;
Se intorc rondelele pe ambele parti, se scurg bine, apoi se pun pe un platou.
Se pot servi si cu mujdei de usturoi.