contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Dovlecei Umpluti Cu Carne De Vita

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
3 dovlecei
carne tocata (orice, eu am avut de vita)
2 cepe micute
putin orez (50-60g)
suc de rosii sau bulion
sare, piper, boia
marar, patrunjel, cimbru
Mod de preparare:
Dovleceii se spala, se taie in doua daca sunt mai lungi, se scobesc cu lingura lasandu-se o parte nescobita sa nu iasa carnea.
Ceapa se toaca marunt (ceapa se poate cali putin in 2-3 linguri de ulei impreuna cu orezul), se toaca mararul si patrunjelul, se amesteca toate ingredientele cu carnea tocata, se condimenteaza dupa gust. Se umplu dovlecei cu carnea si se pun in picioare intr-o oala, cratita unu langa altul, se acopera cu apa si suc de rosii sau bulion.
Se pun la foc potrivit si se lasa sa fiarba in catva clocote apoi se pot introduce in cuptor sau se fier pe foc depinde de preferinte, se lasa sa scada zeama din oala.
Se servesc cu smantana. Sunt deliciosi.
Va doresc pofta buna!!!